RT Momentum - шаблон joomla Продвижение

Четири Обилићке у дресу репрезентације

Велики успјех долази на женској фудбалској сцени у нашем граду, код младих Обилићки. Четири наше играчице: Сара Живановић, Николина Перуновић, Марија Мараш и Јована Нишавић, које су у фебруару биле позване од стране ФСЦГ на зимски камп за WU17, сада су селектоване и изабране да обуку репрезентативни дрес и наступе на УЕФА развојном турниру који ће се одржати у Подгорици, од 16.-21. априла.

ФСЦГ биће домаћин УЕФА развојном турниру, те ће угостити учеснице млађе кадетске репрезентације Босне и Херцеговине, Казахстана и Азербејџана. У првом колу, заказаног за 17.04., наше дјевојке заиграће са вршњакињама из Казахстана, два дана касније заиграће са дјевојкама из Азербејџана, а у последњем колу заказаног за 21.04 одмјериће снаге са дјевојкама из Босне и Херцеговине.

 

Посебно треба напоменути да је женски фудбалски клуб „Обилић Херцег Нови“ први и једини као такав у Боки Которској а и шире, и да је овакав успјех од великог значаја како за клуб тако и за развој женског фудбала, али је и одлична промоција града и његових спортских талената.

 

Радован Ралевић, дипломирани и лиценцирани фудбалски тренер, под чијим руководством су поменуте играчице, истиче да се сваки труд и рад једног дана исплате и да упорност и воља морају донијети резултате. „Наш је успјех што постојимо у овим тешким временима и успијевамо држати све ове дивне дјевојке на окупу, да се друже и тренирају овај атрактиван спорт какав фудбал јесте. Задовољан сам њиховом енергијом и желим им много успјеха у предстојећем такмичењу, као и да нагласим да долазе и нови нараштаји који ће надамо се наслиједити једнога дана наше репрезентативке.“- изјавио је Ралевић.

 

На крају остаје да позовемо све заинтересоване дјевојке, да дођу и прикључе се нашем тиму, јер сасвим сигурно да ће овдје пронаћи и забаву, друштво, изузетно квалитетан и стручан рад, а самим тим ће и резултати бити загарантовани.

 

Распоред утакмица УЕФА развојног турнира:

 

17.04.2017. у 11:00 часова

Црна Гора – Казахстан  Стадион ФК „Дечић“

Азербејџан – БиХ Стадион ФК „Искра“

 

19.04.2017. у 11:00 часова

Црна Гора – Азербејџан Стадион ФК „Ком“

Казахстан – БиХ Стадион ФК „Зета“

 

21.04.2017. у 11:00 часова

БиХ – Црна Гора Тренинг камп ФСЦГ

Казахстан – Азербејџан Стадион ФК „Младост“

Наша подршка

 

 

ПријаваBack to Top