RT Momentum - шаблон joomla Продвижение

Обилићи прославили своју славу Сретење Господње

Јуче је наш клуб ФК ,,Обилић Херцег Нови" прославио своју славу Сретење Господње и тиме обележио седам година свог постојања. 


У том периоду кроз клуб је прошло око 450 младих људи, створило се десетак репрезентативаца Црне Горе у мушким и женским селекцијама, угостили се ФК Спартак и ФК Строгино из Москве, дочекали пријатељи из Локомотиве Москва, одржан Зимски камп ФК ,,Партизан", организован Међународни турнир ,,Балканијада 2016"... Одлазило се на бројне турнире у региону и Европи, наши тренери су помагали тренерима Омладинске школе ФК ,,Реал Мадрид", дјеца из нашег клуба су тренирала и наступала за комбиновану селекцију школе фудбала Реала у Шпанији, основала се прва женска селекција у историји Боке Которске, играла се Прва Црногорска лига за жене и још пуно, пуно тога.


Поносно истичемо да су нам многе јавне личности давале подршку и помагале клуб на разне начине. Гости на слави били су Генерални конзул Републике Србије господин Слободан Бајић и Конзул господин Зоран Дојчиновић, представници Омладинског погона ФК ,,Црвена Звезда"-Београд и ФК ,,Будућност" из Добановаца, као и већи број наших спонзора и симпатизера.

Руководство Клуба се захваљује свима који су дошли као и онима који су своје честитке послали преко друштваних мрежа и на друге начине који су им били доступни. Прве честитке су стигле од наших пријатеља из далеке Аустралије, тачно у поноћ локалног времена, као знак да љубав према ономе што овај Клуб представља не познаје појам даљине.


Честитамо Дан државности Републици Србији и велики празник СПЦ. 
Велико хвала свима Вама који нас волите и пратите на овом тешком спортском путу којим идемо и који нам својом љубављу и повјерењем дајете снагу да истрајемо.

Наша подршка

 

 

ПријаваBack to Top