RT Momentum - шаблон joomla Продвижение

Нови успјеси стижу и у сфери унапређења стручног кадра Клуба

Дугогодишњи Спортски директор и тренер млађих мушких селекција и женске омладинске селекције ФК „Обилић ХН“, господин Радован Ралевић, од сада је и новоизабрани Директор Спортског Центра Игало.

Ралевић је рођен 02.08.1985. године у Котору, Црна Гора. Након завршене Основне школе у Зеленици, Херцег Нови, уписује Средњу трговачку школу (Техничар продаје), у школском центру „Иван Горан Ковачић“ Херцег Нови. 2004.године уписује студије у Београду на Универзитету „Спортска Академија“ Београд и 2008.године добија звање „Дипломирани спортски тренер на усмјерењу за фудбал“. 2009.године уписује студије на Универзитету „Факултет за пословно индустријски менаџмент“ Београд, а 2011. године добија звање „Дипломирани менаџер“. Тренутно води селекцију Пионира у ФКОбилић Херцег Нови, као и Женску селекцију од њеног оснивања, која је прва и једина у Боки Которској, а тренутно једина и на црногорском приморју. Прошао је обуку Реал Мадрида као и више ФИФА семинара за развој женског фудбала, радио је на камповима за дјецу са тренерима Реала, као и београдског Партизана, посједује УЕФА Б тренерску лиценцу и активан је организатор и учесник великог броја спортских и хуманитарних дешавања у Херцег Новом а и шире.

           Почаствован сам указаним повјерењем које засигурно планирам квалитетно оправдати. У току је обрада финансијских извјештаја, доказа о техничкој исправности објекта, постојећих планова и програма као и припрема нових. Чека нас добар посао јер сигурно је да ћу увести потпуну реорганизацију унутар Спортског Центра. Већим дијелом сам упознат са могућностима које нуди овај објекат али исто тако и са проблемима који су приоритетни за рјешавање и стабилно функционисање у будућности. Један од основних планова сходно могућностима јесте обнова подлоге односно паркета унутар објекта, као и израда плана, припрема и реализација изградње помоћног мултифункционалног објекта, поред Спортског Центра. То су свакако крупни кораци, али у току израде плана за реализацију истих, да кажем крупних пројеката, ми ћемо радити на побољшању свега онога што можемо средствима која имамо и сразмјерно оствареној добити на мјесечном, полугодишњем или годишњем нивоу. Потребно је успоставити равнотежу са економском ситуацијом у којој се налазимо и подићи ниво спорта у нашем граду колико је то више могуће. Моја највећа жеља као будућег Директора СЦ јесте да прије свега дјеци, а затим и свим осталима, обезбједимо квалитетне услове за бављење спортом и повећамо број истих, као и да будемо признати и познати као добри домаћини и добри гости.“ Саопштио је Ралевић.

 

Ми му  искрено честитамо на заслуженом пословном остварењу, и сигурни смо да ће и те како оправдати очекивања грађана.

Наша подршка

 

 

ПријаваBack to Top