RT Momentum - шаблон joomla Продвижение

Школа фудбала ФК "Обилић Херцег Нови" путује за Београд

       Велика нам је част да најавимо да ће Школа фудбала ФК „Обилић Херцег Нови“ наступити предстојећег викенда на Међународном дјечијем фудбалском фестивалу „Драган Манце куп 2017“ који се одржава у Београду на стадиону „Телеоптик– Партизан“ .

       Међународни дјечији фудбалски фестивал “ДРАГАН МАНЦЕ КУП 2017″,који се у знак сјећања на једну од највећих играчких легенди Партизана одржава од 09. до 11. јуна ове године у СЦ „Телеоптик-Партизан“, полпуларни „Земунело“, окупиће велики број младих фудбалера.  Како истиче главни координатор програма Горан Манце, рођени брат легендарног фудбалера, очекивања по броју учесника су премашена. 

      Тимови из преко десет европских земаља потврдили су учешће и организатори овог турнира очекују преко 150 клубова, академија и школа фудбала. Такмичиће се дјечаци у шест узрасних категорија и то дјеца рођена од 2005 до 2010. године. За ову прилику постављен је и званични сајт  фестивала http://www.decijifudbalskifestival.rs/ као и штампана брошура. Вриједи истаћи да је промотивни материјал преведен на 8 европских језика.  

      Неки од тимова који учествују су ПАОК (Грчка), ЦСКА (Бугарска), Ујпешт и МТК (Мађарска), Ружомберок, Сеница, Фомат (Словачка), Бамби, Слобода, Дрина (БиХ), Мундо Решица (Румунија), Олимпија (Словенија), Фав Ац (Аустрија), Вардар, Работнички, Кул Пандев, Форца (Македонија)… Обилић је једина Школа фудбала из Црне Горе која ће се такмичити на овом престижном  Mеђунардном дјечијем фудбалском фестивалу.

      Промотери дјечијег фестивала су Недељко Костић, Миодраг Радовић, Звонко Живковић, Владимир Вермезовић, Звонко Поповић, Данко Лазовић и Саша Илић, а манифестацију подржавају поред ФК Партизан и ФС Србија, ФС Београд.Списак чланова Школе фудбала „Обилић Херцег Нови“ који учествују на турниру:

 

2007 годиште
1. Лучић Алекса
2. Живаљевић Михаило
3. Милић Горан
4. Вукадиновић Стефан
5. Милинковић Петар
6. Килибарда Драган
7. Павловић Владимир

2009 годиште
1. Вељовић Вукадин
2. Чепрњић Лука
3. Станимировић Никола
4. Пешић Балша
5. Војиновић Сава
6. Вукадиновић Данило
7. Трипковић Драган
8. Вукајловић Ненад
9. Павлићевић Сергеј

2005 годиште
1. Марјановић Вукашин
2. Милинковић Алекса
3. Вујовић Алекса
4. Кривокапић Ана
5. Радојичић Филип
6. Вујичић Јелена
7. Станишић Никола
8. Влаховић Алекса
9. Радојичић Огњен
10. Вуковић Душан
11. Ковачевић Констадин
12. Мијовић Никола

Тренери:
1. Вујачић Михаило
2. Мрдовић Никола

 

Наша подршка

 

 

ПријаваBack to Top